У цьому розділі подано відповіді на найчастіші запитання.

Ви також можете надсилати й інші питання, що вас цікавлять, на ел.адресу магазину або опишіть проблему в коментарях до продукції, або зв'яжіться з менеджером магазину і запитайте.

Ми із задоволенням відповімо на кожен із них.

 

  • Чому випадає волосся?
  • Які засоби краще застосовувати при випаданні волосся?
  • Як правильно доглядати волосся?
  • Хто такий трихолог?
  • Як сплатити замовлення?
  • Як запобігти спадковому облисіння?
  • Як підібрати косметику при жирній/сухій шкірі голови?
  • Як наносити лосьйони?
    Чому випадає волосся?

Випадання волосся може бути після нервових стресів, при порушенні харчування, ненормованому робочому дні, після травм, наркозів, тривалого прийому лікарських засобів, захворюваннях внутрішніх органів та ін. Відбувається порушення харчування волосяних цибулин і вони гинуть.

      Які засоби краще застосовувати при випаданні волосся?
Універсального засобу від випадання волосся немає. Лікувальні засоби підбираються фахівцем індивідуально, залежно від причини, Ви можете записатися до нашого фахівця і отримати консультацію.

     Як правильно доглядати волосся?
Є кілька простих правил, які допоможуть запобігти появі небажаних проблем.

  1. Шампунь підбирається за типом шкіри (!) голови
  2. Кондиціонер або бальзам підбираються за типом волосся і застосовуються після миття (наноситься на волосся, довжина яких більше 5 см)
  3. Маски підбираються за типом волосся і застосовуються один раз на тиждень, наносяться по всій довжині волосся, відступивши 5 см. від шкіри голови на 15-30 хв.

     Хто такий трихолог?
Трихолог – фахівець, який займається лікуванням випадання волосся та проблемами шкіри голови. Це людина з вищою медичною освітою (лікар), яка пройшла необхідне навчання з трихології.

     Як сплатити замовлення?
Це може бути як повна передоплата, переказ коштів на картку ПриватБанк, оплата товару при отриманні в одному з відділень Нової пошти, накладений платіж. Ви вибираєте найбільш зручний спосіб оплати.

     Як підібрати косметику при жирній/сухій шкірі голови?
Дуже часто правильний догляд за шкірою голови та волоссям позбавляють небажаних проблем, таких як випадання волосся. Основними правилами підбору косметики для волосся є:

  • Шампунь підбирається за типом шкіри голови, і не залежить від типу волосся
  • Кондиціонер/бальзам за типом волосся. Якщо волосся сухе, пористе, тьмяне, в такій ситуації бальзам необхідний зволожуючий, поживний, зовнішній шар волосся, що відновлює
  • Маска лікувальна для шкіри голови повинна володіти відлущуючим (ексфоліант), відчищаючими, скрабуючими, пілінговими властивостями. При жирній шкірі голови - пригнічує роботу сальних залоз, при сухій шкірі - зволожуючою властивістю
  • Скраб необхідний при всіх видах шкіри голови. Скраб для улюблених ручок та тіла є у всіх дівчат, а про скрабу для шкіри голови знають далеко не всі

      Як запобігти спадковому облисіння?
Зупинити втрату волосся при спадковому облисіння можна, застосовуючи лосьйони для зовнішнього нанесення. Добре себе зарекомендували кошти, які представлені у нашому магазині:

  • Для чоловіків:
  1. Spectral UHP 5% - у своєму складі містить міноксидил у концентрації 5%. Унікальність даного препарату полягає у революційній технології виробництва. Міноксидил знаходиться в гранулах-провідниках (наносомах) – для швидкого проникнення у шкіру. Ця відмінність знижує кількість алергічних реакцій до мінімуму і дозволяє посилити ріст волосся.
  2. Spectral DNC-N - найновіший препарат, що містить наноксидил. Удосконалена молекула міноксидилу має менший розмір, швидше проникає в шкіру волосистої частини голови, ефективно відновлює ріст волосся.
  3. Spectral DNC - посилена форма міноксидилу, дозволяє досягти максимального результату у випадках, коли інші стимулятори росту, включаючи препарати, що містять тільки міноксидил, не мають достатнього ефекту
  4. Spectral DNC-L - цей препарат підходить при вираженому облисіння. Склад лосьйону вражає вмістом активних інгредієнтів: міноксидил, амінексил, фітостероли, амінокислоти, вітамінно-мікроелементний комплекс, пептиди міді. Препарат спрямований не тільки для блокування дії гормонів, що викликають загибель волосся, але і харчування, відновлення та посилення росту волосся на рівні волосяного фолікула
  5. Rogaine 5% - Регейн піна (рогейн) - найновіший унікальний засіб для відновлення волосяного покриву, що порівняно недавно з'явився на ринку лікувальних препаратів і за короткий час став лідером продажів за рахунок унікального ефекту і простоти використання. Головний компонент препарату – міноксидил – єдина речовина, чий позитивний ефект у галузі регенерації волосяного покриву доведено клінічно та схвалено профільними державними організаціями США та Євросоюзу.
  • Для жінок:
  1. Евкапіл - лосьйон, який показав свою ефективність при андрогенному або спадковому облисіння у жінок і при початкових формах облисіння у чоловіків. Діючою речовиною є Флуріділ. Активно блокує фермент 5-альфа-редуктазу і запобігає загибелі волосся.
  2. Spectral RS - препарат застосовується при початковому облисіння і не містить міноксидил. Активні інгредієнти: амінексил, амінокислоти, вітамінно-мікроелементний комплекс, екстракт червоного перцю запобігають стоншенню волосся, дозволяють відновити ріст волосся навіть при осередковому облисіння
  3. Revivogen містить найпотужніші природні анти-ДГТ, які відомі нам сьогодні. Дерматолог Алекс Кадаві, доктор медичних наук, вибрав ці компоненти, тому що вони мають науково обґрунтовані властивості, подібні до затверджених FDA препаратів від облисіння. Revivogen може змагатися з препаратами, які містять синтетичні інгредієнти, не викликаючи побічних ефектів
  4. Rogaine 2% (міноксидил 2%, Джонсон і Джонсон) - препарат для лікування облисіння. Чинить стимулюючу дію на зростання волосся у жінок з андрогенетичною алопецією. Поява ознак росту волосся відзначається через 4 місяці.
  5. Для внутрішньої терапії жінкам підходить препарат Priorin

Як наносити лосьйони?


Зачешіть волосся назад

Залежно від області ураженої ділянки наносите лосьйон

Розділіть волосся насадкою на 2 частини та нанесіть засіб, злегка накапавши на шкіру голови. Продовжуйте цей процес, доки нанесете засіб на всю уражену область.

Якщо засіб починає розтікатися, втирайте масажними рухами в шкіру голови.